Băiețelul Alinei Dumitru a cucerit toate privirile la un eveniment monden

Băiețelul Alinei Dumitru a cucerit toate privirile la un eveniment monden

 

Fotbalistul Adrian Cristea, Roxana Ciuhulescu, Adina Buzatu, Iuliana Marciuc, Sarah JSun, Crina Matei, creatoarea de modă Camelia Gabriela Dunăre, bloggerița Alina Vlad, Mihaela Luca, Izabela Costas, specialista în frumusețe Dora Heimann, stiliștii Dani Voicu și Cristina Ilie, alături de judoka Alina Dumitru au participat marți seară la un eveniment monden dedicat frumuseții. Ianis, băiețelul în vârstă de un an al Alinei Dumitru, prima campioană olimpică din istoria judo-ului românesc, a cucerit inimile tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente la petrecere. Cele mai vrăjite de farmecele micuțului băiețel au fost Roxana Ciuhulescu, și fiica sa, Ana Cleopatra (9 ani).

O altă prezență specială la eveniment a fost aceea a fotbalistului Adrian Cristea. Îmbrăcat la patru ace, într-o ținută creată la propriul său atelier de costume bărbătești, Adrian a afișat un look impecabil.

Evenimentului în cadrul căruia au fost prezentate cele mai noi produse și tratamente pentru frumusețea părului, a tenului și a corpului, a avut ca parteneri Auto Schunn, Luxury-Photo-Video, FotoStyle.ro, Aerosquash Baneasa, Beauthentic.ro, Beauty Free, Kashmir Hair System, AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti, Environ Institut, Freddo și Atelier Creatif by Camelia.

 

Foto: Luxury Photo Video & New Events

Galeria Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X