Gabi Toncean și Roxana Ciuhulescu se pregătesc de acum pentru Campionatele Mondiale de Fitness

Gabi Toncean și Roxana Ciuhulescu se pregătesc de acum pentru Campionatele Mondiale de Fitness

 

Profesorul Gabriel Toncean, președintele Federațiilor Române și Balcanice de Culturism și Fitness, împreună cu vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu, se antrenează pentru prima ediție a Campionatelor Mondiale de Fitness, ce va avea loc în România, la Sala Polivalentă din Bistrița.

 

Campionatul Mondial de Fitness este cel mai important eveniment sportiv al anului, organizat în țara noastră. Marele merit pentru acest privilegiu de care ne vom putea bucura toți este al profesorului Gabriel Toncean și al Consiliului Județean Bistrița Năsăud, a căror implicare va face posibilă participarea sportiviolor din peste 40 de țări la Bistrița.

Vedeta CM de Fitness 2017 va fi Roxana Ciuhulescu, în calitate de ambasador de imagine al Federației Române de Fitness și Culturism. ”Bineînțeles, eu și Roxana Ciuhulescu nu vom intra în concurs, însă amândoi suntem dependenți de antrenamentul zilnic de fitness. Roxana este suporterul numărul 1 al FR de Fitness și Culturism și este alături de noi în promovarea acestui concurs, cel mai important al anului. Împreună sperăm să găsim sponsori și parteneri pentru că vorbim despre un al doilea Campionat Mondial organizat vreodată de România în toate sporturile, primul fiind la biatlon. Scopul nostru este să promovăm sportul cât mai puternic. Vrem să ne asigurăm că sala va fi plină pe toată perioada campionatului”, spune Gabi Toncean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X