Lambretta, cochetă și la 70 de ani – șansă de câștig la tombolă, până pe 21 mai!

Lambretta, cochetă și la 70 de ani – șansă de câștig la tombolă, până pe 21 mai!

Brandul Lambretta, sub care sunt produse și vândute cele mai cochete scutere, a aniversat joi șaptezeci de ani. Timp de patru zile, între 18 și 21 mai, o serie de evenimente mondene vor marca trecerea celor 70 de ani de la producerea primului exemplar al scuterului cu aspect inconfundabil.

Lambretta vine și ca o alternativă la traficul infernal din Capitală, pentru cei care gustă stilul liber și retro al unui scuter strecurabil printre mașini, mai ales de astăzi, când au început să funcționeze restricțiile impuse de banda unică pentru autobuze. Scuteriștii și bicicliștii sunt privilegiați, pentru că au voie să circule pe aceeași bandă delimitată acum de stâlpi.

Statisticile arată că România ocupa locul al cincilea în clasamentul mondial al orașelor cu cel mai aglomerat trafic auto, în timpul orelor de vârf, iar românii, petrec pe străzile Capitalei aproximativ 57 de minute pe zi în plus în trafic – adică 218 ore pe an -, la ofere de vârf, față de timpul calculat pentru deplasarea în condiții normale.

 

Cu ocazia evenimentelor dedicate aniversării, Lambretta are și un premiu special al unei tombole: o bicicletă electrică Habbana White de la Italjet, în valoare de 10.999 lei, pentru unul dintre cumpărătorii produselor Lambretta, în valoare de cel puțin 100 de lei, din magazinul The Retro Shop, până pe 21 mai 2017. Evident clienții deveniți eligibili trebuie să și participe la tombola Lambretta, completând un talon de înscriere

          Puteti vizualiza Galerie Foto  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X