Controversata expoziție „OUR BODY: Universul Interior” ajunge și la Constanța

Suntem ceea ce mâncăm, bem și respirăm. Și nimic nu o demonstrează mai bine decât expoziția „ După ce-a traversat peste 30 de țări și a fost văzută de peste 50 de milioane de vizitatori, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” își deschide porțile la City Park Mall Constanța, in parcarea VIP nivel -1 Nord, de pe 15 iulie până pe 15 octombrie 2017. Expoziția își continuă astfel turneul în România, după patru luni la Cluj Napoca, în 2015, unde a înregistrat peste 29 000 de vizitatori, și trei luni la Timișoara, cu 26 000 vizitatori.

 

Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților. Organizatorii și-au propus să implice atât școlile locale, profesorii, dar și unitățile medicale în demersul lor de a promova cele mai bune practici pentru o viață sănătoasă, dar și de a crește interesul tinerilor pentru profesiile medicale. „OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de City Park Mall Constanța, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00. Biletele vor putea fi cumpărate începând de mâine, 15 iulie, de la intrarea în expoziție sau din rețeaua Eventim. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

 

Peste 200 de exponate – corpuri umane reale și secțiuni vor dezvălui secretele corpului uman și misterele anatomiei și fiziologiei. Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X