Noile oferte ale litoralului românesc

Litoralul românesc este, în această perioadă, plin de turiști români și străini. Cei care abia acum vor să-și rezerve camere mai au foarte puține oferte din care ar putea să aleagă, iar prețurile au trecut de 600 de lei pe noapte, pentru cazarea le un hotel de trei stele.

Numărul turiștilor depășește 200.000, pe litoral, în condițiile în care avem mai puține locuri de cazare. “Litoralul nostru nu are mai mult de 130.000 de locuri de cazare în structurile hioteliere, ajungând la puțin peste 200.000 cu tot cu cele din pensiuni, vile și apartamente în regim hotelier. Mamaia are circa 25.000 de locuri de cazare, iar Vama Veche, puțin peste 5.000 înregistrate. Cel mai bine se vând camerele la jotelurile bune, de trei, patru și cinci stele, cu prețuri care ajung până la 400 de euro pe noapte, în aecastă perioadă”, explică Traian Bădulescu, specialist în turism.

 

Mai sunt, însă, câteva locuri de care românii nu au auzit, precum complexul Blaxy Premium Resort, de la Olimp-23 August, unde prețurile pornesc de la 360 de lei pe noapte și includ, pe lângă o cameră de patru stele, și acces gratuit la patru piscine, pădure privată, parcare privată, întinsă pe o suprafațăd e 23.000 de metri pătrați, animatori, distracție și locuri de joacă pentru copii, cu personal calificat care poate coordona activitățile celor mici. Blaxy Premium resort este comparabil cu Phoenicia, de la Mamaia, Mera, de la Venus, Vox Maris, de la Costinești, dar mai ales cu resorturile din Turcia, conceptul fiind specific zonei Antalya.

Blaxy a venit, la începutul lunii iulie, și cu oferte speciale, astfel încât există și camere la jumătate de preț, pentru prelungirea perioadei de cazare. “Un concept lansat în exclusivitate de Blaxy pe litoralul românesc, din această vară, este “Lucky Sunday”. În fiecare duminică, turistul cazat la noi are posibilitatea să-şi prelungească şederea cu o noapte, pentru care va beneficia de un discount de 50%, pentru şederile de minimum două nopţi. Dacă se cazează de vineri, poate plăti la jumătate de preț noaptea de duminică spre luni”, explică Vlad Diculescu, resort manager al complexului turistic Blaxy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X