Prima plajă Sensiblu, la Mamaia

Staţiunea Mamaia are acum o plajă cu efect terapeutic… Farmaciile Sensiblu sunta cum prezente cu toată recuzita, dar și cu specialiști, consilieri și cele mai bune produse pentru plajă, la Mamaia. Noua plajă Sensiblu nu este doar branduită de rețeaua de farmacii, ci și utilată la standarde internaţionale, pentru a le oferi turiştilor şi consultanţă de specialitate, în afară de confort maxim şi posibilităţi de relaxare activă.

 

Conceptul plajei cu spcialişti farmacişti este unic în România şi deja e foarte apreciat de turiştii din staţiunea Mamaia. Este un concept nou, care deja atrage cele mai pretențioase prezențe de pe nisipul fierbinte. Mai mult, sâmbăta şi duminica se poate participa la programele de yoga sau de pilates, cu instructorii Sensiblu. Sunt și spații special amenajate pentru jocuri şi concursuri, volei și fotbal pe nisip.

 

Plaja Sensiblu se află în apropierea Cazinoului din staţiunea Mamaia, unde turiștii pot obține sfaturi de la specialişti, pentru a găsi produsele potrivite pentru protecţia solară sau pentru a evita unele afecțiuni specifice sezonului. Plaja pune la dispoziţia turiştilor 400 locuri pe șezlonguri terenuri de volei și fotbal, dar şi un loc special pentru copii, amenajat cu zmeie, jucării pentru nisip şi tobogan gonflabil. Nu lipsesc duşurile și un spaţiu special amenajat pentru fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X