Bianca Drăghiciu, o sibiancă de numai 12 ani, la New York Fashion Week

Bianca Drăghiciu, o sibiancă de numai 12 ani, la New York Fashion Week

 

O fetiţă de 12 ani prezintă moda, săptămâna aceasta, la New York Fashion Week. Bianca Drăghiciu a obţinut primul contract internaţional, după ce a câştigat mai multe premii pentru modelling, în România şi în străinătate. New York Fashion Week se desfăşoară în perioada 7-13 septembrie, fiind unul dintre cele mai importante pentru lumea modei.

Micuţa Bianca şi-a-nceput cariera la numai şapte ani, când mama ei a înscris-o la o şcoală de modelling de la Sibiu. În scurt tipm a venit şi succesul, iar de la ceea ce era la început o simplă joacă, Bianca a ajuns vedetă în toată puterea cuvântului. Până la 11 ani a câştigat mai multe premii, în ţară şi în străinătate, s-a întâlnit cu cele mai cunoscute personalităţi ale lumii modei şi a început să primească oferte de contracte de la designeri.  “Am văzut că îi place foarte mult să pozeze şi se simte atrasă de modeling. Avea şapte ani când am înscris-o la şcoala de modeling de la Sibiu şi a avut o evoluţie extraordinară. Până acum a participat la multe festivaluri de modă din ţară, printre care Bucharest Fashion Week, Braşov Fashion Week, Festivalul de modă Be Creative Sibiu sau Festivalul de modă Alba Iulia, iar anul trecut a câștigat titlul “Super Model of the World” și premiul special al juriului “Best of the Best”, la concursul internațional “Little Miss World Universe 2016”, desfășurat în Bodrum (Turcia)”, explică mama Biancăi, Adela Drăghiciu, care o însoţeşte la New York în aceste zile.

După cinci ani de pregătire în modelling și prezentări, inclusiv pentru Cătălin Botezatu, Bianca Drăghiciu a prezentat şi o emisiune TV, anul trecut, la un post de televiziune din Braşov. Mama Biancăi, Adela Drăghiciu, a-ncurajat-o şi a susţinut-o în tot ceea ce a vrut să facă, apoi a devenit managerul familiei, după ce fetiţei i-a urmat exemplul şi fratele mai mic, devenit fotomodel de la frageda vârstă de numai cinci ani. Bianca Drăghiciu a devenit mentorul frăţiorului ei, în modelling, şi deja se poate spune că cei doi lucrează acum împreună.  “O urmăreşte pas cu pas şi învaţă totul de la ea. Până acum s-a descurcat foarte bine şi cel mic. Pentru el nici nu a mai fost nevoie de cursuri, pentru că o copiază pe sora lui”, mai spune Adela Drăghiciu.

Bianca a fost selectată de unul dintre designerii care prezintă colecţii la New York Fashion Week 2017, iar podiumul de la New York i-a dat aripi. “Pe podium mă simt extrem de bine. Îmi place să particip la şedinţe foto și să călătoresc. Este o lume foarte frumoasă. Mereu cunoşti oameni noi. Dacă faci ceea ce îţi place, nimic nu este greu. Părinţii mei mă sprijină foarte mult. Mama este mereu alături de mine, este mereu în backstage, în spatele meu, până intru pe podium, pentru a se asigura că totul este în regulă. Ea verifică să fie totul perfect, până la ultima şuviţă de păr”, spune Bianca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X