Cursuri de cultură universală pentru manageri şi corporatişti

Cursuri de cultură universală pentru manageri şi corporatişti

 

Cu 25 de ani de experienţă în recrutare de talente pentru cele mai mari companii, head-hunterul George Butunoiu a ajuns la concluzia că cea mai bună strategie de pregătire a managerilor şi a celor care lucrează în corporaţii se face prin cultură universală. Pornind de la această analiză, George Butunoiu lansează o nouă serie de cursuri de lungă durată, lectori fiind profesori universitari de la facultăţi de stat prestigioase.

După cursurile de muzică şi de gramatică, George Butunoiu, prin Societatea Muzicală, vine cu o  nouă provocare, de la 1 octombrie: cursuri de Cultură universală. “Aceste cursuri sunt pentru manageri şi pentru corporatişti, în general, dar şi pentru copiii oamenilor bogaţi care îşi dau seama ce înseamnă cultura generală în dezvoltarea viitoarei cariere. Sunt cursuri de nivel academic, cu durata de doi ani, şi sunt concepute şi predate de profesori adevăraţi, nu de diverşi “guru” sau traineri. Sunt unii dintre cei mai mari şi mai respectaţi profesori din fiecare domeniu, de la universităţile cu prestigiu”, explică George Butunoiu.

 

Programa este ca la facultate: Filosofie generală, Muzică şi cursuri avansate de muzicologie, Lingvistică (gramatică, pragmatică, stilistică, istoria limbii, dialectologie etc), Literatură universală, Artă universală, Cinematografie universală, Psihologie socială şi Sociologie. “Eu, ca recrutor care evaluează oamenii, parcursurile lor profesionale şi şansele viitoare în carieră, de mai bine de 25 de ani, ştiu mai bine decât mulţi alţii ce diferenţă poate să facă această cultură generală. De aceea am şi conceput acest program, care e acum la al treilea an universitar, şi pe care l-au urmat, spre surprinderea mea, mai mult managerii consacraţi decât cei la început de carieră”, explică specialistul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X