Miss Universe România 2017

Mihaela Borcea sustine frumusețea româncelor prin competiția
”Miss Univers România 2017”

Pe 1 noiembrie 2017, ora 19.00, are loc finala competiției ”Miss Universe România 2017”, eveniment organizat de Mihaela Borcea in parteneriat cu Exclusiv Events si Premier Palace Spa Hotel.
Gazduit de Magic Place Events Grant, concursul prezinta 24 de finaliste frumoase, dintre care doar una va reprezenta Romania in SUA. Concurentele vor defila în costume de baie semnate Cătălin Botezatu și înrochii  de seară Black Sugar, iar make-up ul si hairstyling-ul va fi asigurat de Luxury Academy.

Juriul de specialiate este format din personalitati marcante in fashion, precum Cătălin Botezatu, cel mai cunoscut creator de modă din România, Mihai Albu, designer de pantofi și accesorii, Aura Anghel, consultant de imagine cu experiență internațională si altii.
Spectacolul va fi prezentat de Claudiu Constantin, cel mai cunoscut prezentator de fashion din Romania.

În pauzele dintre probele concursului de Miss, vom avea parte de un program artistic pe măsură, cu: Imperial Orchestra, Andrei Leonte& Play Orchestra, Dorina Vasilashko, Wilmark Dance Academy, Allure Cabaret, Edward Sanda și Navi.

Gazda și co-organizatoarea ”Miss Universe Romania 2017”, doamna Mihaela Borcea, declară: ”Îmi face o deosebităplăceresăanunțparteneriatulîncheiatîntrelocațianoastră Magic Place Events Grant și agenția Exclusiv Event, în vederea organizării finalei Miss Universe România 2017.
Astfel, centrul nostru de evenimente din Sos. Virtuții devine Gazda Oficială si co-organizator al finalei Miss Universe România 2017 ce va trimite în Las Vegas reprezentanta României pentru finala mondială din 26 noiembrie – the 66th Miss Universe Competition.
Evenimentul, conceput ca un spectacol “exclusive dinner & show” în jurul competiției naționale va avea loc în data de 1 noiembrie și va beneficia de prezența tuturor reprezentanților mass media (toate televiziunile, cei mai importanți reprezentanți ai presei scrise și ai presei online, unii dintre cei mai importanți bloggeri și vloggeri din România, etc.) și a unor invitați speciali de seamă.

Să ne asigurăm împreună că privilegiul și onoarea de a reprezenta România în finala Miss Universe sunt acordate într-o competiție de înaltă clasă și fair play și într-un spectacol al bunului gust și eleganței, în decorul fastuos și unic al salonului nostru Imperial, Magic Place Events Grant!
Va așteptăm să fiți alături de frumusețile României, să încurajăm frumusețea fizică, emoțională și intelectuală să reprezinte cu grație țara noastră în SUA și să ducă încă o data vestea în întreaga lume că româncele sunt, in mod natural, cele mai fermecătoare și inteligente!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X