Evenimentul oriental al primăverii

Din Dubai direct în România!

Lumea mondenă a fost înmiresmată cu arome orientale! Sonia Trifan, Roxana Nemeș, Oana Lis, Sânziana Buruiană, Loredana Chivu, Simona Trașcă, Denisa Biță și multe alte apariții din showbiz-ul românesc au luat parte la un eveniment oriental, într-un cadru luxos!

Un nou brand de parfumuri a fost adus în România, MAKKAJ de către Dubai Design Parfumuri! Cum sunt la modă, Inas Abo Altaheen a adus în exclusivitate parfumurile orientale care fac ravagii în lume!

MAKKAJ s-a realizat dintr-un vis de a aduce produse de calitate superioară de la Mecca cea Sfântă pe piața mondială și întruchipează pasiunea și înțelegerea profundă a artei parfumeriei! Fiecare aromă MAKKAJ este o inovație fondată acum mai bine de 60 de ani în Orientul Mijlociu și are viziunea de a aduce lumii esența Țării Sfinte prin linia de arome MAKKAJ care a fost fondată de domnul Mohammed Fakhruddin Ajmal!

Inas Abo Altaheen are un magazin exclusivist în București pe bulevardul Dacia numărul 39 etajul 1, unde veți găsi minunatele parfumuri, dar și ținute orientale aduse din Dubai care sunt senzaționale!

Aducerea în exclusivitate a brand-ului MAKKAJ în România a fost sărbătorită cu mare fast la Oasis Longe, un restaurant de lux de pe malul lacului Băneasa, unde vedetele au fost încântate de mirosurile speciale orientale și unde au urmărit o prezentare de modă Oriental Fashion By Inas!

Evenimentul oriental al primăverii a fost organizat de jurnalista Cristina Manea, iar vedetele și personalitățile prezente au avut parte de un program artistic special, totul fiind cu tematică orientală!

PR: Cristina Manea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X