Un eveniment cu stil a colorat lumea mondenă!

Moda la ea acasă!

Un eveniment cu stil a colorat lumea mondenă din capitală! Make-up artistul preferat al multor vedete din România, Elena Ciftci, și-a deschis porțile școlii ei de make-up pentru a sărbători cu fast trei ani de activitate!

Vedete una și una au venit pentru a ciocni un pahar de șampanie în cinstea a trei ani de frumusețe! Valentina Pelinel, Bianca Drăgușanu, Roxana Nemeș, Sonia Trifan, Miky de la Capital și multe alte apariții spectaculoase au dat culoare evenimentului monden! Presa a fost nelipsită!

Într-un cadru presărat cu flori, cu un candy bar delicios, cu băutură fină și cu un program artistic deosebit întreținut de o vioară fermecată, toți invitații s-au simțit minunat, fiind găzduiți într-un loc al frumuseții și al relaxării!

“Unul dintre cei mai buni make-up artiști din România este cu siguranță Elena Ciftci! Are un talent extraordinar pe care îl transmite mai departe prin cursurile pe care le face la școala ei de make-up, Ciftci Elena Academy, de pe Bulevardul Decebal numărul 14!” ne-a declarat jurnalista Cristina Manea, care a luat parte la organizarea evenimentului!

PR: Cristina Manea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X