La masă cu vedetele ca pe insulele spaniole

Relaxare exotică în centrul Capitalei!

Deși suntem în plină vară și toată lumea este în vacanță sau numără zilele până la concediu, vedetele din showbiz-ul autohton s-au gândit să aducă atmosfera din insulele exotice din Spania, chiar în mijlocul Bucureștiului, la un restaurant ce le-a oferit o după-amiază de vacanță!

Roxana Nemeș, Daniela Gyorfi și George Tal, Oana și Viorel Lis, Roxana Vașniuc, Sânziana Buruiană și fetița ei, Denisa Biță și multe alte vedete s-au întâlnit la masă pentru a degusta delicatese precum carne de vită iberică  maturată adusă din Spania și fructe de mare tot din Spania!

Mâncărurile delicioase au fost devorate de vedete și atmosfera a fost animată de Syarela, care a încântat cu programul ei artistic!

Jurnalista Cristina Manea a organizat această cină excentrică, unde vedetele au uitat de stresul cotidian și s-au distrat pe cinste!

Restaurantul Luca’s, preferat de vedete, este în centrul Capitalei, vis-a-vis de Parcul Carol, strada Doctor Constantin Istrati numărul 4, unde dacă veniți, vă puteți întâlni oricând cu vedeta preferată!

PR: Cristina Manea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X