Cristina Manea, de 3 ori femeie: Jurnalist, PR Specialist&Comunicare și Organizator de evenimente: „Nu am mai dormit de mulți ani cât trebuie, dar Dumnezeu mă ține sănătoasă și mă ajută mereu!”

Într-o lume în care timpul zboară pe nesimțite, cariera pare să acapareze viețile celor care au succes.

Lumea televiziunii, a publicității și a evenimentelor este mereu într-o continuă mișcare, de aceea cei care trăiesc în ea sunt mai tot timpul foarte ocupați.

Una dintre femeile de succes, cu o carieră înfloritoare în acest domeniu este jurnalista Cristina Manea.

Cu o experiență dintotdeauna, așa cum spune ea, Cristina a intrat în lumea televiziunii încă de când a terminat liceul. Pe băncile facultății, ea deja lucra în media!

Modestă si discretă, așa cum o descriu toți cei care o cunosc, întotdeauna este deschisă să-i ajute pe cei care apelează la ea și este mereu atentă la detalii.

Ca jurnalist, Cristina s-a remarcat la emisiuni de top din România, învățând de la cei mai buni. Ca reporter a avut subiecte importante și delicate, dar si subiecte de divertisment urmărite de milioane de oameni. Ca prezentatoare, a uimit mereu cu dicția ei și cu imaginea deosebit de plăcută pe care o are, în prezent având și o emisiune online pe YouTube numită „2 Vieți”.

Cristina Manea a lansat multe dintre personajele care astăzi au succes la televizor și pe rețelele de socializare, așadar era normal să-și deschidă firmă de evenimente și PR, unde colaborează cu vedete consacrate din România. Evenimentele ei sunt mereu așteptate de cei din lumea mondenă și de presă.

Roxana Nemeș este una dintre cântărețele din România care colaborează de mulți ani cu Cristina, recent realizând un videoclip împreună pentru piesa „Rămâi”: „Pe Cristina o cunosc de foarte mulți ani și mereu am apreciat-o, pentru seriozitatea de care dă dovadă atunci când se implică într-un proiect. Am lucrat întotdeauna, foarte bine! Pot spune că mă bucură faptul că între timp, am ajuns și prietene. Este un om frumos și drag mie!” a spus Roxana Nemeș pentru New Events.ro despre jurnalistă.

„Pe Cristina o cunosc de pe vremea când lucra la emisiunile de la Antena 1 și este o fată foarte descurcăreață, isteață, o foarte bună organizatoare de evenimente. Întotdeauna știe cel mai bine să scoată în evidență ce e mai frumos la vedete și să le acorde cele mai frumoase premii!” a declarat Sânziana Buruiană pentru New Events.ro despre jurnalista Cristina Manea cu care colaborează de mulți ani, ea organizându-i evenimentele importante din viața Sânzianei Buruiană precum nunta și botezul fetiței sale cu fotbalistul Zuluf.

Cristina Manea colaborează cu companii de top din București!

Ioana Gherghe, antreprenor în domeniul beauty, Marketing/Public Relations la Geta Voinea Saloane: „Pe Cristina o cunosc de aproximativ 6 ani. Întâmplarea a făcut să ne cunoaștem prin prisma joburilor noastre. Ulterior, cu trecerea anilor, întâmplarea fericită a fost să ne intersectăm, voit, pe drumurile pe care am pășit fiecare dintre noi. Colaborările cu ea au fost încântătoare, mereu prolifice. Cristina este o persoană creativă, foarte ambițioasă și mereu dornică de a face lucruri mărețe. Emană o energie pozitivă, ce o va ajuta mereu în acest domeniu.”

Medic dentist, specialist în implantologie și estetică dento-facială, Ionella-Georgiana Postelnicu, cea care deține Doctor Postelnicu Dental Clinic din București: „Îmi face plăcere să colaborez cu Cristina de mai mult de un an, de când ne cunoaștem. O admir pentru că este o persoană muncitoare, corectă și mereu implicată cu tot sufletul în proiectele la care ia parte. Fiind o fire caldă și comunicativă, dar totodată profesionistă și creativă, o recomand cu încredere!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X