Un nou designer vestimentar, face ravagii în România

Lumea mondenă se pare că nu pierde teren niciodată, fiind mereu în ascensiune.

Modeling-ul formează talente fără număr și noii designeri vestimentari, bat la ușă. 

Cu o dorință arzătoare și de la o vârstă fragedă, se îndreaptă cu pași repezi spre lumea modei și Mario Sonu, un băiețel de 11 ani din Sibiu, care este pasionat de frumos. Mai mult decât atât practică de opt ani cu succes modeling-ul, pe lângă înot, motociclism și kick boxing.

Cel mai mare fan a lui Cătălin Botezatu…

Pe urmele lui Cătălin Botezatu sau de ce nu chiar a marelui Versace, Mario se luptă să devină un cunoscut creator de modă, având întotdeauna apariții demne de covorul roșu. 

Și pentru a-și îndeplini visul, a început deja să muncească pentru a avea o carieră înfloritoare. 

El se poate lăuda cu o colecție de tricouri cu mesaje hazli, iar acum lucrează la o colecție de costume de seară pentru copii. 

Mario Sonu deține mai multe premii precum: locul 1 popularitate și locul 2 al concursului Little Miss and Mister Wold România 2017 și locul 1 la concursul Junior Model Internațional 2019, urmând să reprezinte România în octombrie în Dubai. 

Următorul talent al României… 

Are la activ zeci de prezentări de modă, ședințe foto și reclame tv, iar în ultima perioadă a fost prezentator la mai multe concursuri de miss.

Asta înseamnă că moda din România va fi pe mâini bune și poate unul dintre următorii mari designeri ai noștri este chiar Mario Sonu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro Română
X